Palvelut ja huolto

iLaakso on asiakkaittensa luotettava ja monipuolinen IT-kumppani. Laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme kattavat palvelut: Asennamme ja ylläpidämme, huollamme ja ratkomme IT-ongelmia, tuemme ja koulutamme sekä tarjoamme varmistus-, tietoturva- ja pilvipalveluratkaisut. Suhtaudumme ymmärtäväisesti eri käyttöjärjestelmiin niin tietokoneiden kuin mobiililaitteidenkin osalta. Älä epäröi, vaan ota meihin yhteyttä, kun tarvitset IT-palveluita!

Anna siis aikaa vievät asennus- ja huoltotyöt iLaakson tehtäväksi tai osallistu tarjoamiimme koulutuksiin, niin säästät omaa aikaasi ja saat erittäin hyödyllistä opastusta laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön.

 

Asennuspalvelut

Asennuspalvelumme sisältävät niin yksittäisen uuden tietokoneen, iPadin tai iPhonen käyttöön-ottoasennuksen kuin suuremman laitemäärän imageasennukset ja jo käytössä olleiden laitteiden päivitykset

Huolto

iLaakso IT:n asiantunteva ja kokenut henkilöstö auttaa ja opastaa kaikenlaisissa tilanteissa, joissa tarvitset teknistä apua.

 

Koulutus

Asiantuntijatiimimme järjestää monipuolisia koulutuksia yrityksille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille koskien laitteiden käyttöä, ohjelmistoja ja ratkaisuja

Rahoitus

Yritys voi halutessaan hankkia tuotteet leasing-rahoituksella, joka keventää investoinnin kertavaiku-tusta lyhyellä aikavälillä.

 

Toimitus

Tarjoamme joustavat toimitustavat asiakkaillemme jokaisen tarpeen mukaan. Voit siis tilata tuotteet myynnistämme tai verkkokau-pastamme toimitettavaksi suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Yrityspalvelut

Tule sopimusasiakkaaksemme! Saat laajan ja monipuolisen IT-alan tuotevalikoiman ja verkko-ostopaikan yrityksesi käyttöön