Palvelut ja huolto

iLaakso IT tarjoaa monipuoliset palvelut helpottamaan ja nopeuttamaan it-tuotteiden käyttöä. Työntekijöillämme on pitkä, useiden vuosien kokemus Mac- ja iOS-laitteista, joten toteutamme tarjoamamme palvelut ammattitaitoisesti niin, että sinä ja yrityksesi voitte keskittyä laitteiden käyttämiseen.

Anna siis aikaa vievät asennus- ja huoltotyöt iLaakson tehtäväksi tai osallistu tarjoamiimme koulutuksiin, niin säästät omaa aikaasi ja saat erittäin hyödyllistä opastusta laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön.

 

Asennuspalvelut

Asennuspalvelumme sisältävät niin yksittäisen uuden tietokoneen, iPadin tai iPhonen käyttöönottoasennuksen kuin suuremman laitemäärän imageasennukset ja jo käytössä olleiden laitteiden päivitykset

Huolto

Asiantunteva ja kokenut Apple-huoltotiimimme palvelee kaikenlaisissa tilanteissa, joissa tarvitset huollon palveluita.

 

Koulutus

Apple-asiantuntijatiimimme järjestää monipuolisia koulutuksia yrityksille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille koskien Mac-koneita, iPadeja, iPhoneja kuin ohjelmistopaketteja.

Rahoitus

Yritys voi hankkia tuotteet
leasing-rahoituksella, joka keventää investoinnin kertavaikutusta lyhyellä aikavälillä.

 

Toimitus

Tarjoamme joustavat toimitustavat asiakkaillemme jokaisen tarpeen mukaan. Voit siis tilata tuotteet myynnistämme tai verkkokaupastamme toimitettavaksi suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Yrityspalvelut

Tule sopimusasiakkaaksemme! Saat laajan ja monipuolisen IT-alan tuotevalikoiman ja verkko-ostopaikan yrityksesi käyttöön