Ajankohtaista

APPLEN VIRTAPISTOKKEIDEN VAIHTO-OHJELMA

Apple on saanut tietoonsa, että joissain hyvin harvinaisissa tapauksissa Applen virtapistokkeen kaksi piikkiä voivat katketa ja aiheuttaa sähköiskun vaaran. Tämä koskee virtapistokkeita, jotka on tarkoitettu käyttöön Manner-Euroopassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Koreassa, Argentiinassa tai Brasiliassa. Näitä virtapistokkeita toimitettiin vuosien 2003 ja 2015 välillä Mac-koneiden ja joidenkin iOS-laitteiden mukana. Lisäksi niitä toimitettiin Applen matkasovitinpaketeissa.

Asiakkaiden turvallisuus on aina Applelle ensisijaisen tärkeää. Siksi olemmekin vapaaehtoisesti päättäneet vaihtaa kaikki vialliset virtapistokkeet uusiin ja uudelleen suunniteltuihin virtapistokkeisiin täysin maksutta. Kehotamme asiakkaita vaihtamaan kaikki vialliset osat alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: Tämä ohjelma ei koske muita virtapistokkeita, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa ja Japanissa käytettyjen Applen USB-virtalähteiden virtapistokkeet.

iLaakso hoitaa vaihto-ohjelmaan kuuluvien virtapistokkeiden vaihdon asiakkaalle ja pyrimme varmistamaan vaihto-osien saatavuuden myymälässämme. Pyydämme kuitenkin huomioimaan että olemme riippuvaisia Applen toimituksista ja suosittelemme olemaan meihin yhteydessä sähköpostilla tuki@ilaakso.fi tai puhelimitse 010 5013 490. Mikäli organisaatiollasi on tarve vaihtaa yli 100 virtapistoketta, ole yhteydessä huoltoomme sähköpostitse osoitteella tuki@ilaakso.fi niin järjestämme vaihdon yhdessä erässä.

Ohjeet vaihto-ohjelmaan kuuluvan virtapistokkeen tunnistamiseen: http://www.apple.com/fi/support/ac-wallplug-adapter/