Järjestelmäpalvelut

iLaakso IT:n asiantunteva ja kokenut ylläpitotiimi tarjoaa luotettavat ja asiakaslähtöiset tuki-, asennus- ja ylläpitopalvelut yritysasiakkaille. Varmistamme yrityksen vaatimukset täyttävän toimintaympäristön suunnittelun ja toteutuksen yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Kartoituspalvelu

Palvelutarjontamme perusta on kartoituspalvelu jonka aikana kartoitamme asiakkaan toiminta-ympäristön ja toimintakulttuurin.

Palvelu sisältää käynnin asiakkaan luona, jonka aikana selvitämme asiakkaalla käytössä olevan laitekannan, konfiguraatiot ja ohjelmistot. Lisäksi tutustumme asiakkaan työskentelyyn ja toimintamalleihin tehokkaan ja toimintavarman ratkaisun löytämiseksi.

Käynnin jälkeen toimitamme asiakkaalle raportin joka sisältää kuvauksen laitteista, toimintamalleista sekä ratkaisuehdotuksen, jolta löytyvät asiakkaan tarpeen mukaiset välineet ja palvelut.

Etävalvonta ja hallinta -palvelu

Etävalvonta ja hallinta -palvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman ratkaisun asiakkaan toimintaympäristön ylläpitoon. Palvelun avulla iLaakso IT:n asiantuntijat valvovat asiakkaan järjestelmien toimintaa  ja tarjoavat teknistä tukea nopealla vasteajalla etähallintasovelluksen avulla. Asiakas maksaa palvelun sisällä tehdyistä töistä toteutuneen mukaan.

Palveluaika: arkisin klo 8 – 18
Vasteaika : 2h työskentelyn aloittamiseen